woensdag 12 november 2008

Voor het eerst 'echt' nieuws gemaakt!

Op het PvdA congres in Breda kom je verrassend genoeg om de haverklap linkse politici tegen. Daarmee maak je dan als jonge hond maar wat graag een praatje. En zo hoor je nog eens wat. Zo verklapte een energieke Jan Pronk dat hij eigenlijk dolgraag lijsttrekker wil zijn voor de PvdA in het Europees Parlement, maar dat hij dat alleen doet als 'ze' hem vragen. Maar dat is niet gebeurd, vandaar dat ik het nu wel hier kan opschrijven. Echt nieuws kwam er van het gesprek dat ik hield met Frans Timmermans

beluister het hier

Er kwam zelfs een PERSBERICHT van:

Kabinet houdt vast aan Europees Verdrag

Staatssecretaris Timmermans van Europese Zaken vindt dat de EU moet vasthouden aan het Europese Verdrag, zoals dat er nu ligt. Timmermans reageert daarmee op de afwijzing van dat verdrag door Ierland, in het referendum van afgelopen donderdag.

Nieuwe onderhandelingen over het EU-verdrag wijst het kabinet van de hand, omdat dan "alles weer ter discussie komt te staan", aldus de staatssecretaris op BNR Nieuwsradio. Timmermans wijst erop dat de bestaande verdragstekst voor Nederland "het optimum" is.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten