zondag 27 april 2014

Of ik nog wel eens radio maak?

Ja hoor!
Ik blog er alleen niet meer over.. M'n laatste post is al weer een jaar geleden zag ik net. Zal ik dan nu ook maar niets posten? Ach weet je wat het is: ik doe zoveel leuke dingen, dat het niet bij te houden is! Ik zet het natuurlijk wel steeds op Twitter en Facebook, maar kom er niet aan toe dan ook nog hier wat aan te maken.
Nou nu dan toch. Naast m'n wekelijkse vrijdagrubriek in Knooppunt Kranenbarg op Radio2: 'Fluitend het weekend in' en de standaard verslaggeving, deed ik de afgelopen tijd namelijk verslag van 2 bijzondere evenementen.

Gehuld in een gouden jasje ging ik voor Radio2 naar de Olympische Spelen in het Russische Sotsji. Ik maakte er verhalen over 'De achterkant van de medaille' samen met sporters, begeleiders, wetenschappers en supporters. Zonder officiƫle accreditatie was dat een heerlijke uitdaging om vanaf de figuurlijke zijlijn verhalen te maken over de sport passie van al die verschillende mensen.

Beluister hier de verschillende items die ik in Sotsji maakte

Zonder gouden jasje maar met oranje broek en officiƫle accreditatie mocht ik verslag doen van de eerste Koningsdag. Live in Cappuccino op Radio2 mocht ik verslag doen vanaf de route die de Koninklijke familie aflegde door De Rijp.

Beluister hier de meeste verslagen vanuit het in oranje gehulde De Rijp


Geen opmerkingen:

Een reactie posten