vrijdag 21 mei 2010

Trainen met Ruth Jacott, Helga van Leur en Caroline Tensen

De beklimming begint vanuit het dorp Le Bourg d'Oisans en telt 21 haarspeldbochten. Dat betekent 14 kilometer lang omhoog fietsen met een gemiddelde stijging van maar liefst 8%!! Ja, dat is Alpe d’HuZes! Alles voor het goede doel KWF Kankerbestrijding!En er moet getraind worden!!

Daarom nam ik Ruth Jacott op sleeptouw, die al jaren niet meer op een fiets had gezeten..Op vrijdagmiddag 7 mei kreeg een selectie van onze PowerVrouwen een clinic door meervoudig wereld- en Olympisch kampioene Marianne Vos. Helaas konden niet alle PowerVrouwen erbij zijn. Marianne leerde de renners 'sur place', maar ook om de bochten op de Alpe d'Huez ruim te nemen omdat je daar kunt herstellen. Ik deed verslag van de clinic.

Kilometers maken! Met Caroline Tensen en Helga van Leur fietste ik rond de Loosdrechtsche Plassen.
Alle fragmenten zijn hier te beluisteren!


Dat we echt zijn gevallen zie je hier:


Op Tweede Pinksterdag ben ik met onze Powervrouwen Wendy van den Ham, Petra van Tongeren, Ruth Jacott en Helga van Leur op de Cauberg gaan trainen! Er werd vele malen omhoog geklommen, er werd flink gezweet en met de speciale KWF collectebus werd ook nog geld opgehaald! Luister hier!De laatste training voor ons vertrek naar Frankrijk met wereldkampioen boksen Esther Schouten die zelf kanker overleefde. Op de dijk tussen Hoorn en Volendam.. beluister het hier!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten