vrijdag 1 mei 2009

Op naar de Alpe d'Hu6

Doneer hier!

Update: Op Hemelvaartsdag heb ik tijdens de 2 uur durende uitzending van Knooppunt Kranenbarg 6X de Cauberg beklommen samen met Eric Kuiper, glimlachende vechter, ter voorbereiding op Alpe d'Huzes. Beluister het HIERIk ga mee als verslaggever voor Radio 2 naar de Alpe d'HuZes. Dat is een goede doelenactie voor wielrenners. Individuele renners en teams beklimmen de Alpe d'Huez minstens 6 keer op één dag. Ze laten zich sponsoren en het geld dat ze binnenhalen wordt gebruikt voor de overwinning op kanker. Vorig jaar bedroeg de opbrengst meer dan 3,5 miljoen euro. Dít jaar is het streven 6 miljoen euro. Het programma waarvoor ik werk, Knooppunt Kranenbarg, doet dit jaar ook mee met een team. We hopen een ton op te halen voor het goede doel.

Ons team bestaat uit televisie-presentator Frits Barend, oud-wielrenner Adrie van der Poel, radio-presentator Frank du Mosch, oud-roeier Nico Rienks, oud-wielrenner Joop Zoetemelk en radio 2-luisteraar Eric Kuiper.

Steun ons door te doneren. Dat gaat makkelijk en veilig via iDeal op onze pagina op de Alpe d'HuZes-site .
Kun je of wil je geen geld overmaken via iDeal? Stort dan een bijdrage op rekeningnummer 37.31.46.116 van stichting Alpe d'HuZes in Everdingen. Vergeet niet te vermelden dat het voor Team Knooppunt Kranenbarg is.
Als iedere luisteraar 6 euro doneert en 6 andere mensen vraagt hetzelfde te doen...die dat op hun beurt ook weer aan 6 anderen vragen, hebben we die 100-duizend euro zo binnen. Help ons alsjeblieft.

Ter voorbereiding vroeg ik Cor van Panhuis, fysiotherapeut van wielrentalent Robert Gesink, om tips voor de zware klim.Ook arts van het Rabobank wielerteam, Gert Wielink, vroeg ik om adviezen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten